Tuinaanleg Delft

T

Kunt u niet meer optimaal genieten in uw tuin, of heeft u een nieuwbouw woning gekocht? Laat dan uw tuin (opnieuw) aanleggen door J.T.A. van Marwijk Hovenier. Wij zijn sinds 1983 werkzaam als hovenier in Delft en kunnen van iedere tuin een buitenparadijs maken. Het maakt hierbij niet uit of uw tuin 6 of 6000 m2 groot is.

Voor we met het aanleggen van uw tuin beginnen komen wij eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek. Wat zijn uw wensen? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Welke functionaliteiten moet de tuin hebben en hoe is de ligging van de tuin ten opzichte van de zon en andere weerselementen door de seizoenen heen? Wanneer wij dit alles in kaart hebben gebracht maken we voor u een tuinontwerp. Zo krijgt u al een goed beeld van hoe uw tuin er straks uit kan komen te zien. Doordat wij daarnaast alles zelf in huis hebben, van sierbestrating tot planten van onze eigen kwekerij, kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden. Onze prijs-kwaliteit verhouding is dus enorm goed.

Zodra wij akkoord hebben gekregen op onze offerte plannen we in overleg met u de werkzaamheden in. Zo weet u wanneer we met uw tuin bezig gaan en ook wanneer u van uw nieuwe tuin kunt gaan genieten. Met een efficiënte planning en een gespecialiseerd team hoeft u gelukkig nooit lang zonder te zitten. Voor tuinaanleg Delft kiest u dus voor J.T.A. van Marwijk hovenier.

Ondertussen kunt u, indien u dit wenst, onder begeleiding van één van onze hoveniers zelf de beplanting komen uitkiezen. Dit kunt u doen op onze kwekerij Oud Clingendaal. Doordat wij de planten en bomen zelf groot brengen, in dezelfde grond als waar ze naartoe verhuisd worden, bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Tuinaanleg Delft mogelijkheden

Ook wanneer u nog niet weet wat u in uw tuin wilt kunnen wij u helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij eigenlijk alle klussen wel gezien. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit in combinatie met het stellen van de juiste vragen aan u geeft ons al een duidelijk beeld van wat uw tuin in ieder geval zou moeten bevatten. Onze hoveniers weten dit vervolgens om te zetten naar een droomtuin, waarvan zij zeker weten dat dit bij u in de smaak valt.

Een aantal van de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van tuinaanleg zijn:

– aanleg van oprit en terras
– plaatsen van vlonders, veranda’s en overkappingen
– aanbrengen van gazon en beplanting
– vijvers, zwemvijvers en zwembaden creëren
– plaatsen van schuttingen, tuinafscheiding en tuinpoorten maken van buitenkeukens, jacuzzi’s etc.

Heeft u wensen die hier niet tussen staan, zoals het plaatsen van slootkanten of het aanleggen van een beregeningsinstallatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met ruim 36 jaar ervaring kunnen wij iedere wens voor u realiseren. Bel voor het maken van een afspraak 015 – 799 90 11. De hoveniers van J.T.A. van Marwijk hovenier gaan graag met u in gesprek.