Lijsten op maat voor elk kunstwerk

L

Voor verschillende bedrijven kan het een hele klus zijn om lijsten op maatte maken. Daarom willen wij graag uw leverancier hier voor zijn! Wij werken dan ook graag nauw samen om aan uw wensen te voldoen. Verder kan het ook enorm qua tijd schelen. Zo hoef je de lijsten niet meer zelf te maken en kan je dit gewoon uit te besteden. Wij werken allereerst met verschillende standaard maten. Deze zijn dan ook altijd leverbaar. Verder is het ook mogelijk om verschillende afwijkende maten te bestellen. Deze maken wij dan speciaal voor U op maat. Zo bent U verzeker van het feit dat deze passen. De lijsten kunnen in vele manieren gefabriceerd worden. Zo is er keuze tussen verschillende kleuren, stijlen, materialen en afmetingen. Ook kunnen we speciale stukken uit zagen om zo meer te complimenteren met het schilderij of kunstwerk waar U het voor wilt gebruiken.

 

Alleen de beste materialen voor lijsten op maat

Op onze productielocatie in Montfoort wordt gerund door verschillende mensen. Al deze mensen zijn met man en macht bezig om U de lijsten aan te kunnen bieden. Deze mensen gebruiken dan ook alleen maar de beste en meest moderne materialen en machines. Zo krijgt U de lijsten die de schilderijen verdienen. Een team van de meest vakkundige vaklieden, besten dagelijks de beste zorg aan de verschillende projecten. Zo is er ook geen project gek genoeg om niet aangenomen te worden. Zo maken wij dan ook lijsten van verschillende, standaard maten. Ook kunnen dit speciale of afwijkende maten zijn.

 

De beste kwaliteit en service

Zoals eerder gesteld werken alleen maar de beste mensen aan de lijsten op maat. Ook is het zo dat er geen project gek genoeg is om niet aan te nemen. We staan dus altijd voor U klaar en U kunt er altijd van uit gaan dat we de beste kwaliteit leveren.