Met onderdelen van K-Parts is je scooter de koning te rijk!

M

Je favoriete tweewieler – die mét motor, welteverstaan – levert prestaties van top formaat als deze eenmaal is uitgerust met de modernste scooteronderdelen! Deze vind je in de online winkel van K-Parts. Met de beplating zorg je er bovendien voor dat je voertuig precies de kleuren krijgt die jij voor ogen hebt. Ook je uitlaat, cilinder en andere motoronderdelen kun je via deze shop eenvoudig vervangen. Je kunt kiezen uit de originele merken of universele exemplaren, die voldoen aan precies dezelfde kwaliteitseisen. Bestel je benodigdheden voordelig online en krijg ze snel thuisbezorgd. Zo kun je ze snel zelf installeren, zodat je scooter een nóg persoonlijker voertuig wordt. Het sleutelen is bovendien een geweldige hobby en je bespaart kosten die je normaal kwijt zou zijn aan een monteur! Een bijkomend voordeel is dat je op deze manier goed kunt onthouden en nagaan wat je allemaal aan je scooter gewijzigd hebt.

Nieuwe accu nodig?

Dan hebben we enkele belangrijke tips voor je. Allereerst raden we je aan goed op te meten wat het maximale formaat van de accu mag zijn. Belangrijk is dat er enige speling overblijft. Beschikt je scooter over eenvoudige elektronische circuits? Dan heb je voldoende aan een universele accu. Fulbat is echter een merk dat op de meeste merken en modellen te monteren is. Hiermee heb je een krachtige, duurzame en bovendien zeer onderhoudsarme accu. Hoge prestaties en een lange levensduur zijn hiermee gegarandeerd!

Verder bevelen we je aan om voor een scooter accu te kiezen die met geltech kan worden opgeladen. Zo hoef je deze niet telkens bij te vullen met gedestilleerd water. Controleer wel of je accu leeg en met een los zuurpakket wordt aangeleverd. Reeds opgeladen exemplaren verliezen vermogen als ze inactief zijn. Hierdoor is het zelf opladen van je accu een belangrijke factor om jezelf van de hoogste kwaliteit te voorzien.

Veel succes en rijplezier!