Tag heuer

T

Dit merk Tag heuer is een merk dat opgericht is in Zwitserland in 1984. Dit merk is overgenomen door een ander groot Zwitsers merk en sindsdien is de naam opgericht die hij nu heeft. De horloges hebben een enorme kwaliteit en staan bekend om hun sportieve uitstraling naar de buitenwereld toe. Daarnaast staan de horloges voor een goed chronograaf. Wij zijn een dealer van dit horlogemerk die staat voor betrouwbaarheid. Bent u benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Ga dan snel naar onze website en bekijk het hele aanbod. De collectie is stoer en robuust. Dus voor een echte man of een stoere vrouw.

Een tag heuer kent verschillende collecties

Binnen het merk Tag heuer kennen we weer verschillende collecties. We gaan ze in het volgende gedeelte aan u presenteren. De eerste collectie is de Connected collectie. Deze is de afgelopen jaren enorm gegroeid in aandeel op de horlogemarkt. Wij zeggen ook wel dat het de smartwatch is van dit horlogemerk. De volgende collectie is die van de Carrera. Deze collectie is prachtig en stijlvol met enkele uitgaves voor dames. Dit is eigenlijk echt een klassieker voor die horlogemerk. Naast deze uitvoeringen hebben we ook de sportieve Formula-serie. Deze heeft een sportief karakter met vaak een stalen band en een stalen kast. Hierdoor wordt hij extra robuust en stoer. Zo is er van dit merk een editie van Max Verstappen en een muzikale variant van de David Guetta. Een echte klassieker uit deze serie is dan weer de Calibre S Chrono. Wanneer u dit allemaal niks zegt, kunt u op onze website kijken om geïnspireerd te worden over dit prachtige merk.

Wij hebben het voor u

We hebben veel verschillende modellen van Tag heuer. Neem gewoon eens even een kijkje op onze website en dan ziet u het vanzelf. We hopen u graag te zien.