Verscheidenheid aan Breitling horloges

V

Het horlogemerk Breitling is als sinds 1884 opgericht in Zwitserland. Dit merk is dan ook opgericht door Léon. Deze man had de achternaam van dit horlogemerk. Dit horlogemerk staat uitsluitend voor topkwaliteit. Dit merk heeft ook een hele lange geschiedenis als het gaat om betrouwbaarheid en precisie. Dit merk is ook de enige Zwitserse merk die zijn uurwerken chronometer laat certificeren. Dit houdt in dat de uurwerken gecheckt zijn en ook zijn onderscheden. Onze juwelier is een Official Dealer van dit merk horloges. Daar zijn we trots op, want horloges van deze kwaliteit vind je niet overal. Wij willen verder gaan over de verschillende modellen van deze prachtige horloges. We hebben namelijk een enorm gevarieerd aanbod als het gaat om deze horloges.

Verscheidenheid aan Breitling horloges

Bij onze juwelier hebben we enorm veel verschillende Breitling horloges. Hieronder vindt u meer informatie over de bovenstaande collecties. Allereerst hebben wij de Avenger serie. Dit zijn de horloges voor elke uitdaging. We zeggen ook wel dat deze horloges zijn gemaakt voor de echte professionals. Ook hebben we de Chronomat serie. Deze zijn uitgerust met onder andere een uniek Kaliber. Deze is te herkennen aan kenmerken B01. Deze soort horloges staan voor innovatie, prestige, prestaties en nauwkeurigheid. Dit is dan ook weer een heel ander type horloge dan de eerder genoemde. Ook hebben we een Colt collectie. Deze zijn sportief en robuust. Deze soort heeft zelfs een parelmoeren wijzerplaat. Sinds een paar jaar hebben we ook de Navitimer collectie beschikbaar. Deze hebben een echte klassieke uitstraling. Hierbij heb je de keuze uit een leren, rubberen of croco band.

Voor al uw sieraden

Bij onze kunt u naast prachtige horloges van Breitling ook terecht voor de prachtigste sieraden van allerlei merken. Voor meer informatie vragen we of u een keer bij ons langskomt, of dat u ons even belt.