Duikbedrijf – Voor het vervaardigen van onder water werken

D

Wij zijn het bedrijf dat u zoekt voor begeleiding van uw maritieme en civiele projecten. Wij nemen de taak op ons van aannemer tot begeleider. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in projecten waar duikwerk onvermijdelijk is. Ons duikbedrijf verzorgt projecten als het leveren en plaatsen van bruggen, sluisdeuren, maar zijn ook verantwoordelijk voor het maken van bouwkuipen voor tunnels en parkeergarages.

Heeft u een specialist nodig voor uw maritieme of civiele project? Hopelijk hebben wij uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar expertise. Hieronder vertel ik u meer over ons werk als duikbedrijf.

Duikbedrijf – plaatsen van bouwkuipen

Als duikbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere aspecten van het vak. Maar veelal het meeste tijd gaat zitten in het plaatsen van bouwkuipen. Deze worden geplaatst voor het realiseren van bijvoorbeeld tunnels en parkeergarages. Als duikbedrijf zijnde graven we de bouwkuip uit, maar tijdens deze werkzaamheden wordt er water toegevoegd en maken we een bodem van onderwaterbeton. Omdat de bouwkuip vol met water komt te staan is er duikwerk nodig. Bij het verwezenlijken van een bouwkuip zullen onze professionals op eigen wijze onderwaterbeton storten.

Wij denken graag mee tijdens uw project. Hoe moeilijk de klus ook lijkt, wij blijven altijd positief. Overal is een oplossing voor te bedenken. Dit is dan ook het motto wat wij nastreven. Als wij een aanvraag binnen krijgen gaan we eerst in gesprek met de klant om de wensen en behoeften te achterhalen. Zodra dit duidelijk is brengen wij ene passend voorstel uit. Er is geen standaard procedure, ieder project is uniek en heeft zijn eigen werkwijze nodig. Wij streven altijd naar een kost besparende oplossing voor uw project.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons duikbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken en helpen u graag verder. U bent ook altijd welkom op ons kantoor voor een heerlijk bakje koffie of thee. Onze medewerkers verwelkomen u graag!